Drömmar och fantasier

När det knackar på min dörr…

Hej snyggingar!

Jag har haft en sexfantasi väldigt länge som jag hoppas att någon gång få möjlighet att uppleva.

Jag drömmer om att bli knullad av någon utan att veta deras namn eller hur de ser ut. Låter det konstigt? Jag ska förklara!

Jag drömmer om att klä mig i mina allra sexigaste underkläder. Stayups, korsett och trosor med öppen gren så att min alldeles renrakade fitta syns tydligt. När det ringer på min dörr går jag ut i hallen, tar på mig ögonmasken så att jag inte ser någonting och sedan öppnar jag.

När du kommer in i min hall lyfter du upp mig i din famn och bär ut mig i sovrummet. Du slänger ned mig på sängen och tränger in i mig. Här behövs inget förspel. Du knullar mig tills jag skriker ut min orgasm högt. Sedan sprutar du din härliga sperma över mig.

När du är klar klär du på dig. Du går ut i hallen, ut genom dörren och jag får aldrig veta vem det var som knullade mig så skönt.

Häftigt eller bara konstigt? Jag hoppas att du gillar det!

You may also like...