Drömmar och fantasier

Nakna svenska tjejer

Minns ni att jag berättade att jag hade sex med min tjejkompis då vi båda druckit alkohol? Det är något riktigt sexigt med nakna svenska tjejer, vet inte riktigt vad det är. Min fitta blir riktigt blöt när jag tänker på nakna svenska tjejer och allt vi kan hitta på. Jag vet inte om det stämmer att svenska tjejer är kåtare än andra tjejer, vad tror ni?

Jag drömmer om att vara med två tjejer samtidigt. Jag drömmer om hur jag smeker den ena tjejens fitta medan hon slickar den andra. Jag ser verkligen framför mig hur vi njuter. Jag känner smaken av fittsaft i munnen, hur fittan känns när jag pullar den.

När jag kollar på porr så kollar jag ofta på lesbisk porr, helst nakna svenska tjejer om jag hittar något. Jag fantiserar om vad vi kan hitta på och vad vi kan göra med varandra, och jag kan inte låta bli att ta fram min dildo. Samma dildo som jag hoppas att få använda på min kompis väldigt snart. Den är svart och av rabbitmodell och det är så skönt när den skickar vibrationer både på min klitoris och i min trånga fitta samtidigt.

Vad har ni för preferenser? Tänder ni också lite extra på nakna svenska tjejer, eller har ni något annat ni gillar? Ring mig och berätta, jag längtar verkligen efter vårt samtal!

You may also like...