Blog

Världens bästa hudkräm?

Ni kan aldrig ana vad jag läste idag när jag satt och surfade runt på internet! Knappt så att jag tror det själv!

Vet ni vilken den allra bästa hudkrämen är? Sperma! Det står att det går att motverka rynkor och allt möjligt med det! Tydligen ska sperma öka hudens kollegenproduktion med 600%, återställa fuktbalansen och återskapa hudcellerna i mycket snabbare takt. Dessutom ska sperman i sig innehålla något hormon som gör kvinnor lyckligare!

Tänk vad härligt om jag fick suga av dig, djupt och skönt. Använda min tunga på ditt ollon och smeka dina pungkulor med min hand. När du kommer så kommer du rakt över mitt ansikte och hela jag blir full av sperma. Tänk vad busigt, och vilken boost för huden! Det hade du gillat lika mycket som jag, va?

You may also like...