Drömmar och fantasier

Jag hade en dröm i natt

Jag drömde en sådan härlig dröm i natt…

Jag drömde att det var sommar. Jag älskar sommaren. Gillar inte alls denna kalla vinter. Jag låg på stranden och solade när jag kände någon lägga sig bredvid mig. Solen värmde min hud och jag kollade upp. Där såg jag den sexigaste man jag någonsin sett i mitt liv. Äldre än mig var han, och sannolikt erfaren. Jag kände hans händer över min kropp och hans läppar mötte mina.

Jag blir så kåt när jag tänker tillbaka på min dröm. Hans kuk i min fitta, hans mun som nuddade mitt våta sköte… ÅH! Jag är så trött på att vara oskuld nu. Vill bara ha sommar och sex, massor av sex. Jag onanerar så ofta jag kan, behöver det för att klara av mitt ofrivilligt sexlösa liv.

Välkommen till min blogg förresten, jag hoppas att du ska gilla den! Du kan väl slå mig en signal ikväll? Vill fantisera med någon om allt härligt vi kan hitta på.

Puss! / Jasmin

You may also like...