Onani, Sexleksaker

Mitt lilla bus

Jag är helt översexuell. Haha, jag skojar inte ens! Vet ni vad jag brukar göra ibland? Eftersom jag är oskuld vet jag inte riktigt hur en kuk känns, men jag försöker att onanera med olika kukliknande objekt för att liksom få den rätta känslan. Vet ni vad min favorit hittills är? En banan! Jag trär en kondom på bananen, lite glidmedel, och sedan är det bara att köra… Allra helst kollar jag på en porrfilm samtidigt för att leva mig in i situationen. När jag är klar är det bara att skala bananen och slänga ned den i smoothiemixern tillsammans med kvarg och lite frysta bär. Varför slösa liksom?

Tycker ni att jag är helt knäpp nu? Hoppas inte! Har ni också gjort något lite crazy sexuellt som ni tror att ni är ensamma om? Ring mig imorgon och berätta, då är jag inne på linjen hela kvällen!

Puss!

You may also like...