Sexleksaker

Jag och min dildo

Den bästa stunden på dagen är när jag är klar med dagens skolarbete och kan lägga mig ned i sängen. Allra helst ska jag vara nyduschad med en hud som luktar gott av body lotion. Det är då jag tar fram mina sexleksaker. Jag har en hel låda full. Jag brukar föra in dildon långsamt från början. Sedan snabbare. Mina fittsafter gör att den glider snabbt fram och tillbaka, ut och in. Då fantiserar jag om att det vore en riktigt härlig kuk istället. Jag stönar och smeker min ena bröstvårta medan dildon åker ut och in i snabb hastighet. Fantiserar om allt det där jag önskar uppleva.

Åh, nu blev jag kåt igen. Måste ta fram dildon. Kanske är jag mitt uppe i min lekstund med mig själv när telefonen ringer och det är någon av er jag kan tala med? Då kan vi dela våra härliga fantasier. Du, jag och min dildo…

You may also like...