Drömmar och fantasier, Onani

Onanera i naturen

Snart börjar det bli vår och jag längtar så mycket!

Något jag inte berättat för er är att jag älskar att onanera i naturen. Låter det konstigt? Jag har gillat det länge, redan första gången jag provade visste jag att det var något för mig.

Vad det är jag gillar med att onanera utomhus? Jag tror att det främst är risken att råka bli upptäckt. Blyg som jag är hade jag rodnat och sjunkit genom jorden om någon sett mig, men det känns även sexigt. Tänk om denne någon som såg mig själv hade gått igång på att hitta en kåt tjej i skogen? Det vore ju helt fantastiskt om det var så jag blev av med oskulden!

Jag är nog rätt kinky sexuellt. Ja, jag har ju inte direkt något att jämföra med, men bara tanken på att bli dragen i håret medan jag står på alla fyra på en sten och blir knullad bakifrån gör mig SÅ kåt!

Vill du fantisera vidare? Jag är inloggad på linjen hela kvällen, bara för dig!

You may also like...