Vardag

En gång i skolan…

En gång i skolan, innan corona kom och gjorde att nästan all undervisning började vara på distans, så upplevde jag en sak.

Vi har ett populärt gäng i skolan. De är lite tuffa, skolkar mycket och folk ser upp till dom. Självklart passar inte jag in med dom, jag är lite för blyg. Hur som helst finns det ett par i det gänget som är tillsammans, vi kan kalla dom Jenny och Micke.

En dag när jag kom ut från toaletten såg jag hur Micke slet in Jenny på toaletten bredvid. Jag visste inte vad de skulle göra, men då jag stod kvar utanför för att packa upp en bok ur min ryggsäck så kunde jag inte låta bli att höra. Jenny stönade högt. Det klappande ljudet som kom inifrån toaletten vittnade om hur hon blev knullad.

Jag blev SÅ kåt. Tänk att de hade sex så himla nära mig, bara en meter bort! Jag funderade faktiskt på att knacka på, fråga om jag fick vara med, men jag vågade inte. Än idag undrar jag vad som hade hänt om jag knackat. Hade jag förlorat oskulden då?

Jag tänker ofta på detta tillfälle när jag onanerar och hoppas att få uppleva något liknande så snart jag är tillbaka i skolan! Eller har jag kanske sådan tur att det är jag som blir indragen på toaletten? Man kan ju hoppas… 😉

You may also like...