Blog

Hur jag hamnade på en telefonsexlinje

Ibland har jag fått frågan hur det kommer sig att just jag hamnade på en telefonsexlinje. Jag som till och med är oskuld.

Det började egentligen med att jag var ute på nätet. Jag har alltid älskat att lyssna på när folk onanerar och jag lyssnade på ett ljudklipp av en man som runkade sin hårda kuk samtidigt som jag själv låg hemma i min säng och lekte med min sexleksak. Jag blev kåt av hans röst, det var otroligt upphetsande och jag ville bara ha mer och mer.

Ett par dagar senare läste jag om telefonsex. Jag insåg att det var en rätt vanlig grej, att det finns många både män och kvinnor som i likhet med mig tänder på att lyssna till någon som onanerar. När jag sedan ramlade in på mitt företags hemsida kunde jag inte hålla mig. Jag ville prova!

Jag har jobbat med telefonsex nu i några månader och jag har inte ångrat det för en enda sekund! Jag blir faktiskt kåt av precis varje samtal, det spelar ingen roll om jag talar med någon som i likhet med mig är oskuld eller om jag talar med en mer erfaren man. Som ni såg i mitt tidigare inlägg så har jag till och med provat att ringa själv…

Gillar du också telefonsex? Jag är inloggad just nu och längtar efter just ditt samtal. Vi hörs väl?

You may also like...