Blog

Telesex med kåta kvinnor

Jag gjorde något jag aldrig trodde att jag skulle göra! Jag ringde till sexlinjen och hade telesex med kåta kvinnor! Vilket äventyr det var!

Jag har ju nämnt att jag är bisexuell och att min tjejkompis är den enda jag haft sex med, men att ha telesex med kåta kvinnor var verkligen något utöver det vanliga! Jag kommer säkert bli stamkund, haha!

Först pratade jag med en tjej i min ålder. Det kändes lite pinsamt först, blev lite fnissigt i telefonen, men sedan sa hon till mig “vet du vad jag gör? Jag ligger här med min dildo…”. Den repliken väckte verkligen en lust i mig och jag var tvungen att ta fram min egen dildo jag med. Behöver jag ens säga att hela grejen med att komma ihop med någon annan i telefonen förstärkte orgasmen till tusen?

Andra kvinnan jag hade telesex med var äldre än mig, faktiskt mycket äldre. Hon var i 50-årsåldern och talade om för mig exakt vad hon ville att jag skulle göra med mig själv. Hon fick mig att leka med min klitorisvibrator fram tills jag nästan kom, sedan bad hon mig sluta. Så höll hon på flera gånger tills jag tillslut inte längre kunde stå emot. Hennes stön när även hon kom gjorde att jag fick en riktig fontänorgasm.

Vill du också ha telesex med kåta kvinnor? Jag finns på linjen senare ikväll och längtar verkligen efter att höra din röst…

You may also like...