Onani

Vad jag tittar på i min ensamhet

Brukar ni titta på porr? Det brukar jag göra. Faktiskt så ofta som varje dag. Extra sexigt är det när någon av er ringer och jag hör att ni kollar på porr i bakgrunden, blir så kåt av det!

När jag tittar på porr så älskar jag att kolla på hur tjejen gör det skönt för mannen och hur han använder henne lite som en sexleksak. Jag älskar att kolla på avsugningar, hur saliven och försatsen rinner ikapp och allt bara blir ett underbart kladd. Då funderar jag på hur det skulle kännas att själv få en kuk i munnen, hur den skulle smaka, hur den skulle kännas.

Jag gillar också när tjejen ber snällt “snälla, knulla mig”. Hur mannen liksom retas, bara trycker in toppen, och sedan plötsligt när hon inte är beredd för in hela kuken så att hon skriker av vällust.

Jag hoppas att jag snart, förhoppningsvis väldigt snart, får uppleva det här själv. Jag älskar verkligen att titta på folk som knullar och jag älskar att onanera tillsammans med er i telefonen, men jag är säker på att det hade varit ännu skönare att få uppleva riktigt vilt sex i verkligheten.

Puss!

You may also like...